Goldie….

Jag gillar ASAP grejen.

Vet inte vad som hände med flyttet jag hade här på tumblr. Att det försvunnit tillfälligt gör dock inget jag kom igång med en massa hushållstjafs istället och det är ju viktigt det med. 


Ett bildspel jag gjorde för att testa Soundslides i skolan. BARA en massa bilder på vinylhjälten, hans dubbelgångare och det alltid trogna husdjuret.

Edith borde bara kolla på den här utan musik.

Riktigt bra skit. ASAP x VICE blev ungefär lika härligt som man skulle kunna förvänta sig. 

Tio låtar (som jag kan länka till) från 2011 som jag antagligen kommer att lyssna på några gånger under 2012 med: 
Riff Raff - Part Time King TutDen är ju bara för jävla bra. Att en så pass kass rappare skulle producera något så här bra är ju bara löjligt. Nu lyssnar jag ju på nästan allt killen släpper och i jämförelse med resten är det här galet bra.  
Tyler, The Creator - TransylvaniaUpptäckte Odd Future på någon lista över förra årets bästa mixtapes för sisådär 365 dagar sedan. Har varit ganska hooked sen dess. I alla fall; Transylvania, Tron Cat och Radicals är nog dom bästa låtarna på Tylers Goblin Album och då jag kom på Transylvania först så blir det den som får hamna på listan. 
Roach Gigz - F A ChorusInte lika bra som fjolårets Can I Rap men fortfarande hur bra som helst. Hela Bitch I’m A Playa mixtapet var bra och ingen av singlarna har gjort en besviken. 
Cyhi Da Prince - Bunch of RoundsLåten som faktiskt fick mig att ge Kanyes atlanta kille en chans. Nånting med Bunch of Rounds gör mig bara glad och att göra en video där Alley Boy får spela den “onda” är ju bara genialiskt.  
Trouble - BussinAlley Boys boy Trouble stod för ett av årets bästa mixtapes, December 17th som bland annat innehöll Bussin. En arg och crunkig mördarlåt om att mörda. All atlantarap ska låta så här. Uppföljaren Green Light var tyvärr inte bra men innehöll en hel del bra spår. 
Yelawolf - Hard WhiteFörsta singeln från Radioactive. Behövs inge mer motivering.
A.S.A.P. Rocky - PesoDen enda New York rapparen på den här listan. Övergav staden för flera år sedan. Att Rocky också gjort detta är bara en fördel för honom. Love.Live.Asap Mixtapet hade en massa sköna låtar med Peso är nog den som fastnade. 
Marcus Price och Carli - Flaska och basEn av dom bästa svenska låtarna som precis som Part Time King Tut vinner en massa på att inte vara alltför “svår”. Också en av de bästa liveakterna jag sett i år. Efter OF och Yelawolf då. 
Wiz Khalifa och Chevy Woods - Taylor GangCabin Fever var allt det som Rolling Papers borde ha varit, det är föga förvånande att det är just en av de bästa låtarna därifrån som kom att bli bonus spåret på Wiz Khalifas Atlantic debut. Lex Luger är fan bra på det här med hip hop. 
Jackie Chain - Mack A BitchLåten är från 2010 och borde därmed inte få vara med på listan. Fast det skiter jag i. Jag upptäckte hur overhört fet den är i år (tror jag) och därför ska den vara med. Självfallet finns det otroooligt många fler låter som också kom ut tidigare men jag har gjort mitt bästa för att undvika att ta med dem på listan. Gillar Jackie Chain. Han är rolig att kolla på och har här gjort en grymt skön låt. Det var fan svårt att göra lista. Fanns ju minst tusenfyra låtar till som passat bättre men de kunde jag inte komma på just nu. Såklart. Men vad gör det när det faktiskt finns länkar till alla spår här. Ska göra en spotifylista med men vem bryr sig. Hur många läsare har jag liksom?

Tio låtar (som jag kan länka till) från 2011 som jag antagligen kommer att lyssna på några gånger under 2012 med: 

 1. Riff Raff - Part Time King Tut
  Den är ju bara för jävla bra. Att en så pass kass rappare skulle producera något så här bra är ju bara löjligt. Nu lyssnar jag ju på nästan allt killen släpper och i jämförelse med resten är det här galet bra.  
 2. Tyler, The Creator - Transylvania
  Upptäckte Odd Future på någon lista över förra årets bästa mixtapes för sisådär 365 dagar sedan. Har varit ganska hooked sen dess. I alla fall; Transylvania, Tron Cat och Radicals är nog dom bästa låtarna på Tylers Goblin Album och då jag kom på Transylvania först så blir det den som får hamna på listan. 
 3. Roach Gigz - F A Chorus
  Inte lika bra som fjolårets Can I Rap men fortfarande hur bra som helst. Hela Bitch I’m A Playa mixtapet var bra och ingen av singlarna har gjort en besviken. 
 4. Cyhi Da Prince - Bunch of Rounds
  Låten som faktiskt fick mig att ge Kanyes atlanta kille en chans. Nånting med Bunch of Rounds gör mig bara glad och att göra en video där Alley Boy får spela den “onda” är ju bara genialiskt.  
 5. Trouble - Bussin
  Alley Boys boy Trouble stod för ett av årets bästa mixtapes, December 17th som bland annat innehöll Bussin. En arg och crunkig mördarlåt om att mörda. All atlantarap ska låta så här. Uppföljaren Green Light var tyvärr inte bra men innehöll en hel del bra spår. 
 6. Yelawolf - Hard White
  Första singeln från Radioactive. Behövs inge mer motivering.
 7. A.S.A.P. Rocky - Peso
  Den enda New York rapparen på den här listan. Övergav staden för flera år sedan. Att Rocky också gjort detta är bara en fördel för honom. Love.Live.Asap Mixtapet hade en massa sköna låtar med Peso är nog den som fastnade. 
 8. Marcus Price och Carli - Flaska och bas
  En av dom bästa svenska låtarna som precis som Part Time King Tut vinner en massa på att inte vara alltför “svår”. Också en av de bästa liveakterna jag sett i år. Efter OF och Yelawolf då. 
 9. Wiz Khalifa och Chevy Woods - Taylor Gang
  Cabin Fever var allt det som Rolling Papers borde ha varit, det är föga förvånande att det är just en av de bästa låtarna därifrån som kom att bli bonus spåret på Wiz Khalifas Atlantic debut. Lex Luger är fan bra på det här med hip hop. 
 10. Jackie Chain - Mack A Bitch
  Låten är från 2010 och borde därmed inte få vara med på listan. Fast det skiter jag i. Jag upptäckte hur overhört fet den är i år (tror jag) och därför ska den vara med. Självfallet finns det otroooligt många fler låter som också kom ut tidigare men jag har gjort mitt bästa för att undvika att ta med dem på listan. Gillar Jackie Chain. Han är rolig att kolla på och har här gjort en grymt skön låt. 


  Det var fan svårt att göra lista. Fanns ju minst tusenfyra låtar till som passat bättre men de kunde jag inte komma på just nu. Såklart. Men vad gör det när det faktiskt finns länkar till alla spår här. Ska göra en spotifylista med men vem bryr sig. Hur många läsare har jag liksom?