Killa Kyleon - Bring the Pain freestyle

Killa Kyleon ger oss lika bra musik som vanligt.

Skriv något fyndigt om strippor och så vidare. 

Ledord från när jag skulle tipsa mig själv om något att skriva till videon ovan. Jag gillar verkligen Kyleons flow på den här låten och då jag gillar rumphyllade hiphop så gillade jag självklart originalet med Travis Porter men då Killa Kyleon uppenbarligen är en bättre rappare så blev det den här som spelades mest under det gångna året. Nu ska jag åka och lämna in min iPhone och antagligen kommer jag att få en ny när dom inser att problemen inte går att fixa. Om det blir på det viset så blir det mobil nummer fyra på ungefär 2 månader. Och då har jag inte räknat med lånetelefoner eller liknande utan syftar mest till mobiler som jag ägt. Hoppas bara att det inte är ett tecken på att jag inte ska ha Mac produkter. Börjar nämligen vänja mig vid och uppskattar min iMac som fan. 

Det börjar faktiskt bli dags att lägga sig nu. Ska bara lyssna klart på den här låten, tänk vad populär(are) Currensy skulle vara om han fortsatt hänga med Lil Wayne och Young Money. Tänk vad bortglömd Killa Kyleon skulle vara om han fortsatt hänga med Slim Thug och Boss Hoggs Outlaws. 

Av de artister jag lärt mig uppskatta under det senaste året är det nog Killa Kyleon som imponerat mest på mig. Han kan rappa arslet av sig som man brukar säga när man ska vara hipp och cool som mig. Hans make it rain freestyle och Bodies hit the floor med med Bun B är låtar som borde varit med på årslistan men glömdes bort då det är löjligt svårt att komma ihåg saker när man håller på med att göra något sådant. 

Currensy skulle vara med hade jag tänkt. Hans version av Hard In Da Paint är så jävla löjligt bra men jag kom på att den faktiskt var mycket äldre än jag först trodde. Lite bra musik att lyssna på när man skriver om texter imorgon. Tror att jag bara kommer lyssna på ca 30 sekunder av varje innan jag sätter igång ipoden men det är ju värt ett försök i alla fall.

God natt