Bub på Ålands museum x 5 

Borde tagit lite fler bilder men tyvärr hade Bub gått och gömt sig när jag vaknade de flesta morgnar på Åland.

Tog en lång promenad runt orten idag. Stötte på fyra kojor och en leksak. Fotograferade bara en av kojorna dock. Tyvärr blev det inte den som hade en mängd konstiga träningsredskap runt sig, den var för cool för att fastna på bild. Och man vill ju faktiskt inte bli påpucklad av en massa skogslevande muskelberg till snickare när man är ute och utforskar omgivningen.  

Har bara sex dagar kvar på min Photoshoptrial. Det känns rätt ruttet då jag bara lyckats klämma ur mig högst två projekt i veckan. Sen är lovet slut imorgon och då är det dags att ta tag i allt man inte han när jag försökte passa på att vara ledig på riktigt. Så funkar det inte i den verkliga världen. Fan också. Läxor och ansvar i massor. 


Ett bildspel jag gjorde för att testa Soundslides i skolan. BARA en massa bilder på vinylhjälten, hans dubbelgångare och det alltid trogna husdjuret.

Edith borde bara kolla på den här utan musik.

Bubbie Small är tillbaka!

Det betyder att jag lånat ytterligare en kamera från skolan. Borde ha lånat en mikrofon men kände för att göra något annat idag. Imorgon däremot, då är det radiogrejfixardagen. Radiogrejfixardagen ska resultera i ett radio inslag på max en minut och 59 sekunder. Låter lätt men jag kan nog göra det svårt om jag anstränger mig tillräckligt mycket.

Ska bli bra på att ta Bubbilder igen. Måste bara komma igång och hitta bra bakgrunder.

Det borde inte vara ett brott att ta en GB-Gubbe och måla om. I alla fall inte om man gör det bra och ställer tillbaka den på sin rätta plats. Finns så mycket att göra med dem.