Reference track by Crooked I for the Dr Dre album Detox that’s never going to be released. 

Some GREAT shit. I just wish the Killer Mike tracks from the same sessions would leak. 

The Slaughterhouse Rules - Itsthereal

Försöker komma igång med Tumbl:andet igen men finns en massa andra saker man kan göra istället. Lyssna på musik och sånt. Slaughterhouse och Currensy är det som gäller just nu.

Crooked I körde sin “freestyle” på Slaughterhouse konserten igår. Trots att den börjar kännas rätt uttjatad så gick den hem.  

Så här har vi remixen till Yelawolfs första singel Hard White. Den lämnar mig aningen besviken men beatet verkar rätt svårt, men vad vet jag som har problem att klappa i takt till we will rock you. Tycker dock att det är riktigt skönt att allmänheten får se mer av Yela nu förtiden och detta jämte erkända rappare. Att han många gånger är bättre än dessa är ju bara trevligt det med, att det skulle ta två år från att Pop the Trunk släpptes är dock bara en skam för hela hiphopscenen. Killen skulle ha fått sitt erkännande redan när Stereo släpptes. Lägger upp den här videon igen för den verkligen känns som ett bra sätt att börja en kväll av hiphop med, bara att ta vilken som helst av artisterna och så har man ett nice soundtrack för natten. Vill höra en låt med bara Crooked I och Yelawolf, tror det kan blir riktigt jävla snabbt och skitbra. Royce är rätt bra han med, Budden och Ortiz med förstås. Eminem är Eminem och känns lite lagom uttjatad men att han kommer efter 5’9 påminner mig ganska mycket om hur skönt hela Bad Meets Evil albumet var. Minus Bruno då, fast det tog jag upp i gamla tumblrn.