Försöker komma igång med Tumbl:andet igen men finns en massa andra saker man kan göra istället. Lyssna på musik och sånt. Slaughterhouse och Currensy är det som gäller just nu.

Kendrick Lamar bland de bästa artisterna jag upptäckt hittills i år. När han går loss i slutet av Game låten blir man ledsen typ. Ledsen för att man inser att Game inte är så bra som man trott, inte i jämförelse i alla fall.

Det var det.

Bra och mörk skit. 

TreHundaa!!!!

Trahundra inlägg senare har Telefonklotter praktiskt taget dött. Trodde ju dock inte att den skulle överleva så länge överhuvud taget. Joelhaeggblom.tumblr.com klarade sig till 799. Men då är flera inlägg kopior från den här bloggen elelr bara enkla videos. Gjorde mitt bästa för att inte låta TK bli samma sorts Tumblr. Misslyckades. Och lyckades. Tyckte det blev bättre i alla fall även om mycket bara är rent BS.

Sen sist har jag bland annat varit på young jeezy konsert, besökt skärgården, varit på intervju på en folkhögskola i stan, kommit in på skolan och ätit en massa god mat. Det var typ det. Kan ju dra ut på sakerna nån annan gång men nu är detta bara inlägg 300 så ska inte överdriva alltför mycket än.

Goldie….

Jag gillar ASAP grejen.

Lite sen kanske men det här är bra som fan. 

Idag har jag lämnat in de sista uni ansökningarna. Blev fem kurser på SU. Litteratur och film fanns med så något spännande kan det faktiskt bli i slutändan. Den här musiken är bra. Fun with Dick and Jane är inte så bra. så det så. så så så så så så så.

Riff Raff gör seriös musik. Det är roligt. Och bra.

Killa Kyleon ger oss lika bra musik som vanligt.

Blir nog inte någon längre text idag då skolans internet ligger ner och jag redan förbrukat det mesta av min mobils motsvarighet. Eller va fan säger jag jag skriver ju det här på skolans data. Det funkar igen. Huzzza.

Får se hur det blir med texter ändå. Känner inte för att skriva idag. Men det här är bra musik. Lyssnade på Thug Waffle för någon vecka sedan men glömde bort Flatbush Zombies på direkten. Dumt gjort.

Lyssna på dem du med så kanske världen blir bättre.

Bra skit. Extra härligt med en Old School sampling.