Bra skit. Det var inte första intrycket men den växte liksom efter några omgångar. Hela Radioactive gjorde trots allt det. 

På måndag släpps Yelawolfs debut album så ska försöka lägga upp något varje dag tills dess. Kommer att glömma bort det men det är ok. Här har vi hans första riktiga video till låten kickin från tiden då han hade en deal med Colombia records. I backgrunden ser vi förutom Killer Mike och producenten Jim Jonsin (som senare gjorde Lollipop åt Lil Wayne och Static Mayor) även en väldigt ung B.O.B som i sin stora svarta t-shirt och keps ser ut lite som motsatsen till en KKKgubbe. De gjorde en hel del tillsammans på den tiden. Yelawold, Jonsin och B.O.B, var snack om att de skulle släppa ett mixtape tillsammans men nu är dom nog alla lite för “stora” och upptagna med olika skivbolag för att det ska finnas tid att ge oss något sådant.

Här under har vi den första videon jag såg med B.O.B den hittade jag samma dag som The Fader skrev om hans låt Haterz för första gången för sisådär fyra och ett halvt år sedan. Sedan dess har han inte bara lärt sig att klä sig bättre utan även utvecklats sjukt mycket musikaliskt till den stjärna han är idag. Så som bonus till Yela videon har vi även en från hans gamla homie Bobby Ray: Försöker att inte skryta om när jag upptäcker rappare som sen blir stora men i de här två fallen tänker jag ta all credd jag få. Har hype:at dom båda förgäves hur många gånger som helst och äntligen får man lite saker som kan backa upp snacket. Eller inte äntligen kanske då dom båda varit aktuella ett tag, speciellt i USA men här hemma fick dom uppmärksamhet alltför sent, speciellt Yelawolf som borde vara en arbetarklasshjälte a la Springsteen vid det här laget.

Lite bra B.o.B läsning av Andrew Noz från 07

God natt.

Ska lägga mig och lyssna på Radioactive men först ska jag ladda ner lite riff raff så det blir en bra balans i vitrapvärlden.

Videon är bara bra.

peace

I know that you need a Datpiff account to download this, but trust me it is well worth it. This is the best mixtape ever made, probably because it is an perfect album. When I spoke to DJ Artime and Yelawolf this past summer in Stockholm both implied that a Stereo part 2 could be on its way. Lets hope so. We Need it. I fuckin need it! 

Reblog and spread this piece of art. It has been a long time since ‘08 and Yelas buzz has grown a lot since then but I have always felt that this mixtape has been severely overlooked. The only place I remember hyping it was Ozone Magazine and Maurice Garland who gave it five out of five blunts in the very same mag. 

I want to start an movement to get a sequel done but do not feel like I have the right internet presence to do so, help me out. 

Peace. // Telefonklotter.tumblr.com  

Det här är löjligt viktigt för mig, bara så ni vet.

Så här har vi remixen till Yelawolfs första singel Hard White. Den lämnar mig aningen besviken men beatet verkar rätt svårt, men vad vet jag som har problem att klappa i takt till we will rock you. Tycker dock att det är riktigt skönt att allmänheten får se mer av Yela nu förtiden och detta jämte erkända rappare. Att han många gånger är bättre än dessa är ju bara trevligt det med, att det skulle ta två år från att Pop the Trunk släpptes är dock bara en skam för hela hiphopscenen. Killen skulle ha fått sitt erkännande redan när Stereo släpptes. Lägger upp den här videon igen för den verkligen känns som ett bra sätt att börja en kväll av hiphop med, bara att ta vilken som helst av artisterna och så har man ett nice soundtrack för natten. Vill höra en låt med bara Crooked I och Yelawolf, tror det kan blir riktigt jävla snabbt och skitbra. Royce är rätt bra han med, Budden och Ortiz med förstås. Eminem är Eminem och känns lite lagom uttjatad men att han kommer efter 5’9 påminner mig ganska mycket om hur skönt hela Bad Meets Evil albumet var. Minus Bruno då, fast det tog jag upp i gamla tumblrn.